Totul este despre mine!

Eu stiu si simt ca tot ce fac are legatura cu mine! Tot ce facem ca oameni este energie, cum interactionezi cu ceva, faci un schimb de energie, asa ca totul are legatura cu tine, in orice dai si primesti! Ideea este sa fii constient de acest schimb, sa intelegi ca nu merge fara sa-ti asumi.

Hai sa dau un exemplu, tu esti apa din natura. Initial este ploaie si cazi din cer si ajungi pe munte, unde speli pietrele, mineralele din pietre intra in apa ta si apoi ajungi sa speli pamantul si apa amestecata cu el devine tulbera si acel noroi curge la vale cu apa. In parau printre pietre apa se limpezeste, reziduri si deseuri sunt aruncate pe vale si iarasi apa se murdareste, in rau iarasi se mai curata, in lacul de acumulare multe rauri se aduna, in fluviu nici nu mai stii cine esti tu si cand ajungi in mare … iarasi esti apa curata, chiar daca acum esti sarata. Si povestea incepe de la inceput cand te evapori. Asa ca totul este despre tine, cu o singura conditie sa traiesti constient si in prezent!

Imagine de pe net
Asa ca orice ai face, fii prezent! Intelege ca orice faci vei planta ceva, alege sa fii constient si sa faci doar fapte bune! Mereu sa fii corect, sa fii etic, sa fii moral. Respecta cele 10 porunci, nu pentru ca esti credincios, ci pentru ca intelegi ca orice faci este despre tine si daca vrei sa ai un viitor frumos, astazi, in prezent, alege sa traiesti deja frumos!
Este atat de simplu! Alege sa traiesti astazi asa cum vrei sa ai ziua de maine! Asuma-ti responsabilitatea propriei vieti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *