Tema: Traieste constient in prezent

Cum poti sa te schimbi acum si aici?

Recunosti usor un om nebun daca vorbeste singur pe strada. Si noi in mintea noastra vorbim singuri, ne spunem mereu si mereu aceeasi poveste. Nu suntem nebuni, ci normali si avem o minte care are rolul sa ne tina in viata, sa supravietuim, ea iti spune mereu o poveste, povestea care te tine in suguranta, fara sa risti nimic, iti da dreptate, iti spune ca tu sti tot si ca nu are sens sa faci un pas inafara zonei de confort. Asta face mintea, te minte pentru ca tu sa ramai in viata!

Pe de alta parte ai trupul tau, el are momente cand simte ceva, simti durere sau placere in corp, ai tot felul de senzatii. Aceste senzatii din corp sunt emotii, sunt cat se poate de reale si adevarate. Corpul tau simte ce-ti face bine si ce nu. Te rog sa ai mare incredere in tot ce simte corpul tau. Acolo este adevarul TAU!

Tu nu esti mintea TA si nici corpul tau, tu esti mult mai mult! Dar pentru a intelege ce esti, alege sa fii propriul tau observator. Iesi inafara din minte si din corp si priveste-te, asculta-te, urmaresta-te cum reactionezi cand ceva “ti se intampla”, cand un factor extern vine sa-ti strice starea.

Probabil reactionezi cu furie sau frustrare, sau cine stie ce alta stare negativa. Si astfel totul se strica in jurul tau.

Marele secret este sa traiesti constient in prezent. Sa-ti pastrezi calmul, sa actionezi constient si sa nu reactionezi inconstient, pe pilot automat, cum ai facut-o pana acum.  

Eu iti dau 3 metode prin care tu in loc sa “reactionezi” sa preiei controlul vietii tale si sa te schimbi aici si acum:

  1. Cand te loveste realitatea, traiesti constient in prezent, interiorizeaza-te si respira adanc de 3 ori, vor trece 3-10 secunde, timp in care realitatea va deveni mai buna pentru ca tu ai ales sa traiesti in prezent si sa nu te iei la bataie cu ea.
  2. Cand te loveste realitatea, traiesti constient in prezent, spune in gand “Multumesc! Te iubesc!”, spune pana gand situatia se armonizeaza, pana cand totul se rezolva. Vei avea parte de miracole!
  3. Cand te loveste realitatea, traiesti constient in prezent, spune in gand “Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu miluieste-ma pe mine pacatosul!”, rugaciunea inimii sau varianta sa mult mai scurta “Doamne Iisuse Hristoase”, ceva magic se va intampla si situatia se va rezolva in cel mai bun mod posibil.

Tema ta este sa nu ma crezi pe mine si sa experimentezi cele 3 moduri de a actiona cand realitatea te loveste, prin toate cele 3 moduri obtii acelasi lucru, traiesti constient in prezent. Testeaza-le si alege una care tie ti se potriveste! Ai o saptamana la dispozitie sa practici, sa inveti sa actionezi si sa nu mai reactionezi.

Tema este pentru Grupul Oamenilor Sanatosi, Iubiti, Prosperi si Fericiti: https://www.facebook.com/events/753815414817511/

In plus vei aplica si Cei 4 Pasi din Slefuitorul de Diamante:

  1. Decide ce vrei! Tu vrei sa traiesti constient in prezent. Sa-ti pastrezi calmul.
  2. Alege pe cineva din jurul tau care vrea ceva asemanator. Ai in buzunar de aseara un nume si un numar de telefon cu o persoana care vrea acelasi lucru ca si tine.
  3. O ora pe saptamana ajuta efectiv persoana aleasa. Noi vom facem mai mult, pentru ca vrem sa instalam un nou obicei, vom face actiuni zilnice. In fiecare seara, in jurul orei 20, suna la telefon prietenul si ajuta-l, intreaba-l ce a facut in ziua respectiva, daca a reusit sa traiasca constient in prezent si ce provocari a avut. Impreuna discutand amandoi gasiti putere sa mergeti mai departe.
  4. Coffee Meditation. In fiecare seara inainte de culcare, gandeste-te la ce ai facut tu bun in acea zi, cum ti-ai sunat prietenul si l-ai sustinut. Pentru ca sa-ti fie mai usor te rog sa asculti aceasta meditatie ghidata: ghidata! https://www.youtube.com/watch?v=zB1vMVLdpas

Cei 4 Pasi aplicati iti garanteaza succesul, tu vei trai constient in prezent!

Inchei cu urarea mea de suflet,

Multumesc! Te iubesc!

Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert Dinu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *