Tema: Ma iubesc!

Tema saptamanala pentru Grupul Oamenilor Sanatosi, Iubiti, Prosperi si Fericiti!

Vei aplica Cei Patru Pasi din Slefuitorul de Diamante pentru a invata sa te iubesti!
1. Decide ce vrei: Vreau sa ma iubesc pe mine!
2. Alege un prieten care vrea ceva asemanator. Vezi ca ai un nume si un telefon de la cineva care vrea sa se iubeasca, l-ai ales chiar tu la intalnirea de grup.
3. Saptamanal ii aloci o ora sa-l ajuti. Asta este teoretic, practic, in fiecare seara ii dai un telefon de 5 minute si intrebi ce a facut pentru a invata sa se iubeasca, asculti si inveti sa faci si tu mai multe pentru tine.
4. In fiecare seara inainte de culcare, faci coffee meditation. Ai facut o fapta buna si prin reamintire te incarci cu energie si inveti ca meriti si tu sa te iubesti!

Cei 4 pasi duc invariabil la succes! Intr-o saptamana vei invata sa te iubesti! Si atunci te vor iubi toate si toti!

Ok, teoria zice ca vei avea succes daca ajuti pe cineva si te bucuri ca l-ai ajutat si totusi hai sa facem si ceva practic, in fizic.

Zilnic ai de facut ceva pentru tine, sa-ti spui „ma iubesc” in oglinda, sa scrii o pagina de „ma iubesc”. Sa te rasfeti, sa-ti iei un cadou, faci o baie relaxanta, iti oferi un masaj, faci ceva ce-ti place, orice iti doresti tu.

Te pui pe primul plan in viata ta. Chiar si in programul zilei, poti alege ca la prima ora de dimineata sa faci ceva pentru sufletul tau, ceva ce-ti place si te incarca cu multa energie.

Tu ce altceva faci pentru ca sa te iubesti mai mult?

P.S. Daca vrei sa faci parte din Grupul Oamenilor Sanatosi, Iubiti, Prosperi si Fericiti suna la Life Coach Marius Robert Dinu 0723337007! Detalii in Evenimentul de pe Facebook!

Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert Dinu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *