Semințe

Una dintre cele mai eficiente semințe

„Fiecare situație este o situație în care toată lumea câștigă dacă o abordezi din perspectiva semințelor. Iar dacă nu folosești semințele, atunci cineva va pierde și te vei bloca într-o situație nefericită.

Să predai este una dintre cele mai eficiente semințe dintre toate.

E ceva să abordezi situațiile din perspectiva semințelor, folosind Principiile „Șlefuitorului de Diamante”. Respectarea legilor karmei e ceva și e un lucru foarte necesar.

Dar pe măsură ce respecți aceste legi, vreau să fii cu precădere conștient că tu ești un exemplu pentru alți oameni. Astfel, semințele pe care le plantezi în timp ce respecți legile karmei vor fi infinit mai puternice, dacă împărtășești cu ceilalți ce se întâmplă, ce încerci să faci, noul sistem pe care îl urmezi.

Fii un exemplu, fii cineva care a găsit o nouă metodă pentru a face ca lucrurile să se întâmple în viața lui; fiindcă cel mai bun mod în care poți să-i înveți pe oameni este, pur și simplu, să fii tu un exemplu bun.

Aranjând ocazii în care oamenii pot primi ce își doresc, plantezi semințe ca să primești și tu ce își dorești. Și dacă ești tu un exemplu viu al adevărului – adevărul că modul în care îți poți îndeplini visurile e să îndeplinești visurile celorlalți – acesta este cel mai rapid mod în care să plantezi și să crești orice sămânță”.

(Geshe Michael Roach – „Karma iubirii”, pagina 441-443)

Livia Soare
Poti comanda cartea de aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *