Relatia de Iubire intre Ea si El!

Cand vorbesc despre visul frumos al unei relatii perfecte. Eu dau un sfat simplu: Daca iti doresti sa vina Fat-Frumos sa te cucereasca, tot ce poti face este sa devii tu Ileana-Cosanzeana! Tu poti face doar ce este in controlul tau, sa cresti sa devii persoana pe care ar iubi-o Fat-Frumos!
Am gasit definirea unei relatii frumoase intre doi oameni si cu drag o impartasesc cu voi!
Ori de câte ori doi oameni sunt împliniţi şi compleţi în Sine, echilibrând energia lor feminină şi cea masculină, sunt atât de îndrăgostiţi de ei înşişi, încât nu mai au nevoie ca altcineva să le satisfacă nevoile emoţionale. Ei se simt întregi, fericiţi şi norocoşi şi emană bucuria de a trăi cu sau fără ființa iubită. Nu simt lipsa de iubire şi goliciunea interioară pe care o resimt cei care au nevoi şi sunt dezechilibraţi.
Când acest echilibru este realizat, atunci şi doar atunci, tot ceea ce reprezintă „eu sunt” în fiinţa voastră va lansa chemarea pentru materializarea unui iubit potrivit în viaţa voastră – dar numai în cazul în care aceasta vă este dorinţa şi calea pe care trebuie să mergeţi. Această „uniune dumnezeiască” cu sufletul pereche se poate manifesta în viaţa voastră doar prin intervenţia Sinelui vostru Superior.
Ne respectăm unii pe alţii, în sensul în care nu am accepta sau nu ne-am mulţumi niciodată cu o relaţie care să ne ofere mai puţin de 100% împlinire pe toate planurile.
Noi considerăm că toţi suntem egali şi ne respectăm divinitatea şi calea sufletului fiecăruia.
Femeile şi bărbaţii se consideră a fi două aspecte diferite ale lui Dumnezeu. Femeia reprezintă aspectele Mamei Divine, iar bărbatul îl întruchipează pe Tatăl Divin. Există întotdeauna stimă şi respect în cadrul cuplului. Acest lucru nu înseamnă că sunt întotdeauna de acord – dar chiar şi atunci când există o diferenţă între dorinţe sau moduri de a vedea lucrurile, ei îşi respectă punctele de vedere şi acestea nu reprezintă motive de ceartă sau dispută. Ei nu au acest ataşament de a avea dreptate sau nu – şi nu se iubesc mai puţin din cauza diferenţelor de opinii.
Cuplurile petrec cât de mult timp împreună. Au tot răgazul necesar pentru a avea grijă de celălalt, pentru a se iubi şi a-şi arăta aprecierea. Datorită faptului că lucrăm aproximativ douăzeci de ore pe săptămână, în restul timpului suntem liberi să facem ce dorim, cuplurile au destulă vreme la dispoziţie pentru a se bucura de faptul că sunt împreună acasă şi în multele adunări sociale şi artistice ale comunităţii noastre. Timpul nu-i presează niciodată şi pot avea grijă unul față de altul, în multe feluri.
Ne place foarte mult să-ne oferim mici atenţii, cu tandreţe şi afecţiune. Ne exprimăm sexualitatea şi intimitatea unul faţă de celălalt, ori de câte ori doresc – întotdeauna într-o atmosferă minunată, relaxantă.
Relaţiile nu sunt supuse privaţiunilor fizice legate de supravieţuire şi de dificultăţile financiare şi este uşor să păstrezi iubirea şi armonia în cuplu. Datorită iubirii, a conştiinţei noastre mature şi a respectului faţă de Pământ, există un flux continuu de energie ce se revarsă din univers, care ne asigură toate nevoile.
Vine un timp când două suflete care doresc să se unească pentru a-şi împărtăşi calea sufletului lor – sau, pur şi simplu, au o mare afinitate unul faţă de celălalt – hotărăsc să-şi ia un angajament. De obicei, este unul de evoluţie, nu neapărat de natură permanentă. Atunci când două suflete se unesc într-o căsătorie angajată, aceasta îi onorează pe amândoi ca parte din întregul Dumnezeiesc. Aceste căsătorii pot dura de la câţiva ani la sute de ani, și rareori se petrece să apară disensiuni.
Când ambele părţi simt că experienţa lor comună a luat sfârşit, se despart într-o manieră foarte prietenoasă şi iubitoare, şi în armonia acordului mutual. Ei îşi spun unul altuia: „Îţi mulţumesc, dragul meu/draga mea.
A fost minunat că am avut această ocazie de a creşte în cadrul relaţiei cu tine şi pentru ce am învăţat împreună. Îţi mulţumesc pentru iubirea, tandreţea şi afecţiunea pe care am împărtăşit-o împreună şi pentru evoluţia spirituală şi înţelepciunea pe care am câştigat-o din relaţia noastră. Vom rămâne prieteni toată viaţa, deşi vom merge pe drumuri diferite către noua noastră experienţă de viaţă şi de evoluţie a sufletului
”.
În cadrul cuplului, ființele sunt foarte tandre. Atunci când două suflete se angajează într-o căsătorie prin angajament un timp foarte îndelungat şi simt o mare dragoste unul faţă de celălalt, chiar şi după sute sau mii de ani împreună, sunt, de obicei, suflete gemene. Mai devreme sau mai târziu, cele două suflete înaintează o cerere pentru a primi permisiunea de a se uni într-o căsătorie sacră. Aceste uniuni sunt permanente şi ei rămân întotdeauna împreună, cât mai trăiesc în această dimensiune.
Citeste articolul din care am facut eu o selectie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *