Ma iert! Ma iert! Ma iert!

Ar fi simplu sa te ierti usor si chiar daca tu te-ai ierta pentru ce ai gresit in trecut, persoana fata de care ai gresit oare te iarta? Este frumos sa spui „iarta-ma”, dar este oare posibil sa fii iertat? 

Cel mai simplu este sa faci asa, tu sa-ti propui sa te ierti, in fiecare seara inainte de culcare sa-ti spui in gand … „ma iert”, „ma iert”, „ma iert”. Dupa un timp nu vei mai simti greutatea vinovatiei, este semnul ca incepi sa te ierti. Daca esti crestin ortodox, exista o scurtatura si este sigura si dreapta, poti merge la duhovnic si sa-ti marturisesti greseala prin spovedanie. Imediat te vei simti eliberat! Tu te-ai iertat, Dumnezeu prin duhovnic te iarta, deja te simti mult mai bine. 

Dar oare persoana fata de care ai gresit te-a iertat? Oricat ti-ai dori aceasta iertare, ea nu este in controlul tau. Acel om are mentalitatea lui, realitatea lui si are drumul lui in viata, poate ca el nu trebuie sa te ierte pentru binele lui suprem. El te va ierta sau nu dupa cum ii este lui bine, indiferent de ce-ti doresti tu!

Ma iert eu! Ma iarta Dumnezeu! Ma iarta cel fata de care am gresit, doar daca aceasta iertare este spre binele meu suprem, spre binele lui suprem si spre binele tuturor! Ideea este ca tu poti face doar ce este in controlul tau! Nu sta blocat, iarta-te tu si cere-i iertare lui Dumnezeu prin duhovnic!

Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert DinuUn gând despre “Ma iert! Ma iert! Ma iert!

  1. ” Ma iert si ma eliberez complet acum, sunt liber si ma indrept spre lumina acum ! ” ” Iti cer iertare, daca ti-am gresit cu vorba, cu gandul sau cu fapta, acum sau altadata, pana la geneza. Si eu te iert in aceleasi conditii !” Iata cateva fraze ce pot fi spuse oricand in tmpul zilei, cand ne apare in gand persoana , fata de care avem sentimentul de vinovatie, sau are nevoie de iertare; frazele fac parte din „meditatia de iertare „,( cursul ” Arta de a trai in AICI si ACUM ” )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *