Lista cu cele 10 obiective personale pe termen lung

Am fost ieri, 15 februarie 2018, la Conferinta De la Obiectiv la Rezultat a lui Andy Szekely! Am vazut-o si am revazut-o de mai multe ori si totusi am ales sa merg din urmatoarele motive: sa te scufunzi intr-o baie de oameni frumosi si care doresc mai mult de la viata este minunat, in plus, de fiecare data eu nu vin cu mana goala, imi aduc prieteni care abia acum pasesc in lumea cresterii personale, in lumea spirituala. Pentru ei eu aleg sa fiu in sala.

Tot pentru ei scriu si acest articol in care voi spune ceva din conferinta lui Andy Szekely, el a propus sa scriem pentru urmatoarele minim 30 de zile 10 obiective personale nu doar de obtinere, ci mai ales de devenire. Cum vom face asta? Luam un carnetel cu minim 30 de foi si in fiecare dimineata, primul lucru pe care-l facem dimineata este sa scriem cele 10 obiective pe care le dorim implinite nu intr-o saptamana, o luna, 6 luni, un an, ci in 2, 3, 4 sau chiar 5 ani!

De ce in 5 ani? Pentru ca foarte putin oameni gandesc, viseaza, au o viziune cum va fi viata lor peste 5 ani! Foarte multi isi propun sa faca mult intr-un an si nu se gandesc cum va fi viata lor peste 5 ani! Daca ai o viziune, daca iti faci planul pe 5 ani, cu siguranta in cei 5 ani vei obtine TOT CE VREI, VEI DEVENI OMUL CARE VISEZI SA FII!

Asa ca hai sa visam un pic dimineata, sa ne imaginam cum vom fi noi peste 5 ani si apoi sa asternem totul pe hartie! De ce pe hartie? Pentru ca a scrie pe hartie nu este gand, este actiune, deja treci la fapte, mana ta scrie, corpul tau se misca, faci ceva, faci primul pas pentru ca intr-o zi visul sa se implineasca!

Am zis mai sus ca ar fi bine sa fie obiective de devenire si nu doar de obtinere! Evident ca toti ne dorim bani, masini si case, sau sa calatorim in jurul lumii si eventual sa muncim din ce in ce mai putin, dar pentru ca sa ai toate aceste lucruri, servicii si timp liber trebuie sa devii omul care le poate avea. Adica tu ai de lucrat zilnic la tine sa devii Fat Frumos daca intr-o zi iti doresti sa o ceri de nevasta pe Ileana Cosanzeana. Atat de simplu este!

Cum vom face totusi sa ne tinem de treaba timp de minim 30 de zile? Te invit pe tine sa-mi scrii in privat pe facebook la m.me/dinumariusrobert si voi forma un grup de mesaje private si in care ne vom sustine reciproc sa scriem cele 10 obiective timp de 30 de zile! In fiecare seara vom reaminti pe grup si in fiecare dimineata vom anunta cine a facut lista pe ziua respectiva! 

Interesant este ca in fiecare dimineata vei scrie din nou lista si lista in timp se va schimba, unele obiective se vor implini chiar, iar altele vor deveni neimportante. Ordinea obiectivelor se va schimba in timp. Iar dupa 30 de zile vei avea o lista care este muncita si care te reprezinta 100%!

Spor! Impreuna suntem puternici!

Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert Dinu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *