Iubeste-te

Iubeste-te pe tine!

Multa vreme nu am stiut ce inseamna iubirea, o confundam cu iubirea dintre doi oameni, dintre un ea si un el. Intuiam ca este mai mult, dar nu stiam!

Apoi intr-o zi mi-am dat voie sa fiu EU si sa nu mai fac doar ce TREBUIE, sa aleg sa traiesc ce VREAU! Pas cu pas am renuntat la vechile activitati, la vechile obiceiuri si s-au schimbat si oamenii din viata mea. Ma simteam mai bine, parca totul avea sens, Chiar invatasem sa simt o traire si simteam iubire in mine. Era iubirea pe care nu o primeam de nicaieri, ci o adunam eu din micile bucurii ale vietii. Asa, in ani, am invatat sa simt, sa simt bucurie si uneori chiar tristeti. Si pentru ca adunam bucurii la un moment dat m-am trezit ca rezervorul meu interior este plin si ca am de unde oferi bucurie si iubire celor din jur. Asa am simtit.

In tot acest timp, eu eram cu mine si ma observam si vedeam binele in fiecare situatie, cautam binele suprem. Eram prezent si traiam din ce in ce mai constient.

Dar pacea mi-a venit citind o carte “Alfa Mentor si Discipol” de Pera Novacovici, lectura mi-a adus claritate. Scrie negru pe alb ca „iubirea este cel prost inteles cuvant”. Iubirea creste in tine cand tu faci ce-ti place, poate fi sport, citit, ingrijit de plante, plimbare, timp petrecut cu cei dragi. Prin toate aceste activitati tu aduni in tine resurse, energie, bucurie si la un moment dat ai rezervorul plin cu iubire. Desi in adancul meu stiam asta si faceam asta, totusi mintea nu accepta ca este atat de simplu, a fost nevoie sa citesc pentru ca sa-mi transform mintea intr-un aliat si acum intregit in trup, minte, inima si suflet stiu ca ma iubesc!

Asa ca te incurajez si pe tine sa faci ce-ti place! Nu te lasa pe ultimul loc in viata ta! Pune-te pe primul loc si in fiecare zi incepe ziua cu ce-ti place tie! In timp, facand ce-ti place, rezervorul tau cu iubire va fi plin, tu vei fi aliniat cu tine, tu vei fi tu, pentru ca vei face acele activitati care sunt pentru sufletul tau. Tu te vei placea, tu te vei iubi. Tu vei straluci si oamenii vor fi atrasi de iubirea ta, vor vrea sa fie langa tine sa primeasca din preaplinul tau.

Acesta-i drumul si poti merge pe el doar prin alegerea personala, prin decizia: De astazi ma iubesc pe mine! Ma pun pe prima pozitie in viata ma!

Iubeste-te! 

Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert Dinu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *