Invata sa ierti!

De multe ori, boala unui copil vine din incapacitatea unuia dintre parinti de a depasi un eveniment traumatic din trecut, din incapacitatea de a ierta alte persoane sau a accepta trecutul.

„Adesea, mi se adresau femei ai căror copii erau bolnavi. Eu mă uitam în plan subtil după cauza bolii copilului și vedeam că această boală avea cauze înapoi în timp, încă până la nașterea lui.
În tinerețe, femeia suferise o tentativă de viol, și-a urât asupritorul și ura ei a început să ucidă pe toți bărbații, inclusiv pe fiul ei cel mic. Copilul s-a îmbolnăvit grav. Eu i-am propus să-l ierte pe acel bărbat, să vadă voia Divină în ceea ce s-a întâmplat cândva. Imediat ce ea a reușit să facă acest lucru în mod real, copilul s-a însănătoșit.
Noi ne-am obișnuit să fim atenți doar la evenimentele exterioare: la nivel extern, cauza dispare, dar consecința rămâne. Iar la nivel subtil, totul arată altfel: cauza și consecința au legătură una cu alta, cauza alimentează consecința în mod permanent. Este suficient doar să elimini cauza (de exemplu, supărarea pe care o avea mama în tinerețe) și efectul sub formă de boală fizică a copilului dispare.”

Extras din cartea VINDECAREA SUFLETULUI- disponibila pe site-ul autorizat al autorului SN Lazarev in Romania

Poti comanda cartea de aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *