Intimitatea – ca act de creație mai înalt

“În circumstanțe corecte, unirea fizică dintre un bărbat și o femeie poate să devină un lucru foarte înalt, un act de creație și mai înalt. Vă poate ajuta să deveniți îngeri de lumină, cu un corp care poate să apară în mai multe lumi în același timp și să scape de suferință nenumărați oameni.

Circumstanțele corecte au legătură cu acea ideea a interacțiunii dintre gândurile noastre și vânturile interne (sau prana).
Și atunci, ceea ce căutăm noi este această combinație: să folosim intimitatea noastră pentru a mișcă prana și să dezvoltăm moduri de gândire nobile care să le mute în direcția corectă, pe canalul central.

Și care sunt aceste gânduri? Înainte de toate, sentimente de iubire și respect între tine și partener. E ceva ce poate vedea oricine trece prin viața asta. In

timitatea fizică dintre doi oameni care nu au și o mare grijă fiecare pentru fericirea celuilalt devine mai mult sau mai puțin o lupt
ă în care fiecare partener cere senzații fizice de la celălalt, încercând doar să-și satisfacă nevoile proprii.

Cea mai profundă dintre toate emoțiile umane e pur ș simplu să-ți pese dacă altcineva e fericit sau nu. Așa că parteneri ideali – partenerii care pot să transforme intimitatea în cel mai înalt act de creație – sunt cei care se iubesc cu adevărat. Sunt suflete-pereche, sunt iubiți pe viață și au fost hărăziți unul altuia.

Scopul uniunii trebuie să fie o uniune mai înaltă: trebuie s-o facem pentru lume, pentru copiii lumii’

(Karma iubirii, pagina 632-634)

Livia Soare
Poti comanda cartea de aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *