Fii omul care vrei sa devina puiul tau, inspira-l!

Astazi este a patra oara cand alerg si ma simt foarte bine. Este o provocare frumoasa sa ma scol dimineata si sa merg la alergat, dar merita fiecare clipa pentru ca apoi am pace, liniste si multa energie.

Astazi, am avut o mare realizare, cineva drag mie m-a insotit, un pui de al meu. 

Ca parinte, vrei nu vrei esti modelat, copiat, copilul tau te copiaza, copiaza modul tau de a fi. Asa ca degeaba ii zici tu “fa asa ca este bine”, daca tu nu faci. El face doar ce vede, simte, aude la tine. Este opusul proverbului „nu fa ca popa, ci doar ce zice popa”. Puii nostri sunt geniali, vin aici pe aceasta planeta sa ne creasca pe noi, sa ne ajute sa fim oameni maturi, care isi depasesc limitele si blocajele pentru ca sa le lasam o mostenire frumoasa. Prin mostenire nu inteleg bani, masini, proprietati, ci iubire si incredere in sine. Asa cum tu ai venit in “fundul gol” pe acest pamant, asa au venit si ei, asa vom si pleca, frumusetea este sa traim la capacitate maxima, sa ne descoperim talentele si abilitatile si sa le cultivam, sa le antrenam, sa progresam zilnic, sa urmarim excelenta in tot ce facem.

Unii asteapta momentul, situatia perfecta pentru a actiona, nu este timp sa astepti, acum este momentul perfect sa actionezi si sa faci ceea ce doresti, esti deja perfect in felul tau. Te-ai nascut perfect si vei muri perfect, invata sa traiesti, intelege ca tu esti iubire si invata sa te bucuri de fiecare clipa.

Si acum revenim la puiul meu, ce bucurie poate fi mai mare pentru un tata, sa iasa la alergat cu fiica sa? Ce am facut pentru a trai aceste clipe? Am facut exact ce trebuie sa faca fiecare parinte, am actionat, mi-am vazut de treaba mea, am inceput sa alerg, puiul a vazut si a copiat modul de viata al parintelui! Este extrem de simplu! Fii omul care vrei sa devina puiul tau, inspira-l! 

P.S. Te iubesc pui!

Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert Dinu

Un gând despre “Fii omul care vrei sa devina puiul tau, inspira-l!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *