Hai in natura!

Intr-o zi ma plimbam prin parc, pe alei, asa cum facem cu totii! Si din interiorul meu am simtit nevoia sa calc pe iarba. A fost nevoie de un singur pas sa-mi dau seama ca atunci cand sunt pe iarba ma simt mult mai bine decat pe asfalt. 

De atunci am tot cautat motive sa fiu pe iarba. In timp, pas cu pas, am iesit din ce in ce mai mult in natura. Acum imi petrec weekendurile departe de oras, vizitez cetati, manastiri si stau cat mai mult afara, in natura. 

Ce a insemnat pentru mine? Am reusit sa fiu mai calm, mai linistit, mai conectat la mine, am invatat sa-mi ascult corpul si sa stiu ce vreau! In plus, in natura, vei intalni intotdeauna oameni frumosi, pentru ca si ei au simtit nevoia de a evada din nebunia orasului si acolo sunt deschisi si dornici de experiente. Ei te asculta si-ti povestesc din experientele lor personale, astfel ca orice intalnire cu oamenii te imbogateste cu bunatate, iubire si intelepciune. 

Pentru mine aceste iesiri sunt ca un pansament pentru suflet, desi petrec multe ore, minim 12 ore intr-o zi in natura la sfarsitul zilei ma simt plin de energie, entuziasmat si abia astept sa vina urmatorul weekend sa evadez din oras.

Fotografie facuta de Nicoleta Nussthaler

Eu, te invit pe tine sa mergi in natura, sa te bucuri de iarba, copaci, soare si nori, sa mirosi si sa admiri florile, sa asculti apele care curg sau valurile, dar si cantatul pasarilor, sa te bucuri ca un copil cand un animal iti iese in cale, sau cand o pasare fuge speriata, lasandu-ti timp sa o admiri. Fii prezent si traieste intens, asa cum traieste un animal in natura!

Eu voi merge in fiecare weekend! Voi evada din oras si voi trai o aventura in natura impreuna cu oameni ca mine pentru ca legea atractiei exista si functioneaza. Oamenii de care am eu nevoie cu siguranta vor veni la mine si impreuna vom primi ce cautam, o versiunea mai buna a fiecaruia dintre noi! Te incurajez sa o faci si tu, iesi in natura, traieste o Aventura in Natura si vei deveni o versiune mai buna a TA!

In final, iti dau un link cu aventurile in care voi evada eu!

https://www.facebook.com/pg/offroadindobrogea/events/

Si te rog orice ai face, evadeaza in natura din ce in ce mai mult! Vei simti cum viata ta devine mai frumoasa!


Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert DinuLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *