Grupul oamenilor care vor sa fie sanatosi, iubiti, prosperi si fericiti – Intalniri saptamanale de grup

Cea mai eficienta metoda de a invata este sa imprumuti comportamentul cuiva care stie ceea ce tu vrei sa inveti, aceasta este metoda de invatare de la parinte la copil si de la maestru la ucenic. Oamenii nu invata din carti si auzite, ci vazand si modeland. Intr-un grup de oameni care isi petrec timpul impreuna, in timp, fiecare membru devine media acelui grup. Int-un grup de doi oameni care vin si isi impartasesc fiecare cate o idee, ambii pleaca acasa mai bogati, au venit cu o idee si au plecat cu doua.

Te invit sa faci parte din grupul oamenilor sanatosi, iubiti, prosperi si fericiti. Fiecare om din grup va veni cu resursele lui, cu talentele lui, cu abilitatile lui, cu darurile lui si le va impartasi tuturor. Vei fi intr-un grup de prieteni care se ajuta neconditionat si care ofera, dar si primesc energie.

Grupul isi propune sa se intalneasca in fiecare marti, de la ora 18 pentru 2 ore, desi cu siguranta ne-am dori sa stam impreuna cel putin 3-4 ore.

Pornim cu o serie de trei intalniri in luna decembrie, pe 5, 12 si 19 decembrie. Scopul grupului pentru luna decembrie este de a ne conecta noi la noi insine, sa regasim drumul spre interiorul nostru, sa aflam cine suntem, ce ne place, ce stim sa facem si mai ales ce ne implineste sufleteste! Grupul se bazeaza pe incredere, deschidere, non-judecata, compasiune, contributie, alegere personala, crestere si iubire.

In cadrul acestor intalniri ne cunoastem si ne pregatim sa incheiem frumos anul 2017, rememoram ce a fost bun in 2017, suntem recunoscatori pentru tot ce am trait.

Invatam cum prin a darui, prin a multumi si prin recunostinta aducem mai aproape de noi implinirea dorintelor noastre. Noi privim realitatea din pozitia noastra, avem o vedere limitata a realitatii si a adevarului, impartim intamplarile in dificultati si binecuvantari. Reactionam uneori cu furie sau frustrare la ceea ce primim de la viata. Cum ar fi daca ne-am intreba mereu: “Aceasta intamplare este un Dar de la Univers! Oare ce este bun aici si ce lectie am de invatat?”

Noi traim prezenti si constienti de tot ce traim, intelegem ca lucrurile nu ni se intampla, ci ca noi suntem responsabili pentru tot ce traim, noi am plantat in trecut semintele si acum primim recolta bogata, noi primim ceea ce candva am oferit. Acum, intelegem ca putem primi ce ne dorim platind pretul, iar intotdeauna pretul este mai mic, decat rasplata.

Asumandu-ne responsabilitatea propriei vieti vom primi exact ce meritam, exact ce suntem.

In momentul in care traim prezenti, stim, simtim ce ne dorim in adancul sufletului nostru, stim ce ne implineste, ce ne umple de energie si ce vrem sa facem acum si aici. Este important sa stii cine esti, ce talente innascute si ce abilitati dobandite ai. Te-ai nascut cu un anumit potential, cum ar fi sa te cunosti cu adevarat?

Pe fiecare dintre noi ne implineste altceva, fiecare se umple de energie prin altfel de activitati. Cum ar fi sa stii ce valori ai si ce te motiveaza pe tine? Cum ar fi sa stii care este umbra ta, partea ta intunecata pentru ca prin alegere sa poti manifesta partea ta de lumina? Cum ar fi sa-ti cunosti vocatia? Impreuna le vom descoperi.

Este foarte important sa intri in noul an impacat cu trecutul, traind in prezent si pregatind un viitor glorios, pas cu pas, impreuna vom construi acest viitor.

Acceptarea si iubirea sunt starea in care traim si ne manifestam.

Ne vom intalni in trei zile de marti: 5, 12 si 19 decembrie de la ora 18 la 21!
5 decembrie – Trecut – Bilant 2017!
12 decembrie – Prezent – Cine sunt eu?
19 decembrie – Viitor – Obiective 2018!

Pretul este 50 lei pe intalnire sau 100 lei pentru toate cele trei intalniri.

Bonus: Chiar dupa prima intalnire, toate persoanele din grup primesc GRATUIT o sedinta de coaching 1 la 1 cu Coach Marius Robert Dinu in valoare de 100 lei si discount 50% la sedintele de coaching in anul 2017!

Inscrierea se face printr-o discutie telefonica la 0723337007 Coach Marius Robert Dinu.

————————–————————-

Facilitator si coach este Marius Robert Dinu – Constanta

Eu zic despre mine că sunt excepția de la orice regulă și aplic: “Fii tu schimbarea pe care vrei să o vezi in lume” Mahatma Gandhi.

Sot si tata a doua fiice adolescente.

Sunt crestin-ortodox. Sunt peste conform zodiacului. Nascut pe 23 februarie 1973, in curand implinesc 45 de ani.

Absolvent al Liceului Mircea cel Batran, clasa matematica-fizica in ’92.
Absolvent al Universitatii Ovidius Constanta, Facultatea Matematica-Informatica in ’97,
Master in Informatica Aplicata in ’98,
Doctorand in Informatica la Universitatea Pitesti din 2003 pana in 2006.

Profesor Informatica la Colegiul Mircea cel Batran intre ’97 si ’98. Preparator si asistent la Catedra de Informatica a Facultatii de Matematica-Informatica intre ’98 si 2006.

În 1998 am deschis o firmă care mi-a oferit șansa de a fi pe propriile mele picioare. Timp de 18 ani am avut un singur principiu, investește masiv. În această firma natural am construit un sistem care mi-a permis să muncesc la afacere și nu în afacere.

Din 2006 am lăsat intimitatea biroului și am început să evadez în natură, întâi pe ATV-uri și apoi pe mașini 4×4. În fiecare weekend organizez ieșiri pentru ca oamenii să se reconecteze la natură, să elimine stresul și chiar să se incarce cu energie. Din 2011 sunt președintele Asociației “Off-road in Dobrogea”. Mereu am îmbinat plăcutul cu utilul, am vândut ATV-uri si team-building-uri la off-road pentru companii.

Timp de peste 3 ani am organizat, promovat și găzduit evenimente la Social Hub Forte Life, oportunitate care mi-a oferit ocazia să mă conectez cu lumea dezvoltării personale, creșterii profesionale și mai ales, cu lumea spirituală.

Desi am fost profesor timp de 9 ani, pentru a-mi invinge frica de a vorbi în public, împreună cu alți 21 de membri fondatori, am deschis clubul de vorbit în public Toastmasters Constanta, în toamna lui 2014, bonus am primit experiență de leadership.

Din 2016 organizez saptamanal intalnirea de grup Diamond Cutter Constanta pe teoria si practica din Slefuitorul de Diamante.

De la finele anului 2016, am studiat coaching-ul in cadrul scolii Evolution Coaching Sistem sub indrumarea lui Alexandru Antonie.

Când am pâșit în lumea coaching-ul, mi-am descoperit vocația și o trăiesc în proiectul meu de suflet „Coaching în natură cu Marius Robert Dinu”.

Am initiat acest proiect „Grupul oamenilor sanatosi, iubiti, prosperi si fericiti”, pentru că vreau să ajut, vreau să ofer, vreau ca toți oamenii sa-se cunoasca, sa-si gaseasca puterea interioara, să-și împlinească visurile si să-și găsească vocația!

Scriu in Revista Online www.fortelife.ro

————————–————————-

Bine ai venit in grupul oamenilor sanatosi, iubiti, prosperi si fericiti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *