Eu aleg sa fiu pozitiv!

Astazi ploua, ploua atat de frumos! 

Cum ploua frumos? Eu simt ca ploua frumos pentru ca aleg de fiecare data sa vad partea frumoasa a lucrurilor! 

Sunt foarte multi oameni care sunt influentati de mediul exterior si eu sunt mereu atent la ce este in exterior, stiu ca tot ce construiesc vine din interior, dar sunt observator si al mediului exterior. Ok! Lucrurile par ca vin spre mine si ca ele sunt pozitive sau negative! Cine decide cum sunt? Sunt ele pozitive sau negative? Adevarul este ca ele sunt neutre, eu le interpretez ca fiind negative sau pozitive. Eu aleg cum sa le vad, ele fiind in realitate neutre. 

Eu am focus pe ganduri, sentimente, vorbe si actiuni pozitive. Cu mult antrenament, iti opresti partea ta negativa si incepi sa construiesti doar pozitiv. Poti folosi pozitia de observator, sa fii propriul tau observator, sa te vezi, sa te auzi si sa identifici cand gandesti, simti, vorbesti si actionezi negativ si imediat poti sa alegi sa te opresti si sa schimbi, sa gandesti, sa simti, sa vorbesti si sa actionezi pozitiv. Este nevoie de antrenament pentru a construi noi obiceiuri. Pe mine m-a ajutat foarte mult un carnetel in care am notat ce era pozitiv pe ziua respectiva, notand, in timp mi-am indreptat atentia spre pozitiv si incet, foarte incet, am scapat din vedere ceea ce era negativ. Acum mi se intampla doar lucruri pozitive pentru ca eu aleg sa le vad!

Astazi … ploua … asta inseamna ca am timp mai mult sa petrec cu mine, acum sunt in fata calculatorului si scriu acest articol, este o binecuvantare aceasta ploaie pentru mine si pentru voi. Eu am timp sa ma opresc din goana mea spre actiuni multe si sa reflectez la ce este important pentru mine. Pentru a avea rezultate ai nevoie de actiuni, dar este foarte important ca din cand in cand sa-ti iei o pauza si sa verifici daca tu actionezi spre tinta, daca mergi in directia in care iti doresti. Poate in timpul in care tu actionezi ceva in exterior s-a schimbat! Din cand in cand … ia-ti timp si verifica daca mergi pe directia buna! 

Eu merg pe directia buna pentru ca astazi ploua si am avut timp sa-mi reamintesc ce este important pentru mine. Si astazi mi se intampla doar lucruri pozitive pentru ca eu am ales sa observ, sa consider totul ca fiind pozitiv! Eu aleg sa fiu pozitiv!

Multumesc! Va iubesc! 

P.S. Cat am scris articolul ploaia aproape ca s-a oprit si este perfecta pentru o plimbare printre stropi romantici de ploaie. Eu aleg sa ma bucur de plimbare prin ploaie si cu siguranta ca voi avea parte si de un curcubeu, pentru ca eu aleg sa vad curcubee!


Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert DinuLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *