Da-ti voie!

Da-ti voie …

Cand te intalnesc pe tine, eu vad in tine potentialul tau. Orice intalnire incepe prin a ne cunoaste, spargem gheata cu povesti placute, ne relaxam. Apoi incepem sa sapam adanc, dam straturi la o parte, ca foile de ceapa, urmarim sa ajungem la un vis, un obiectiv care implinit te-ar aduce mai aproape de vocatia ta, de iubire, de fericire, de misiunea ta pe acest pamant.

In aceasta viata unele vise ne apropie de noi si altele ne departeaza. 

Noi, impreuna, urmarim sa te apropiem de sufletul tau. La inceput vom redescoperi cine esti, tu te vei cunoaste pe tine insuti, te vei recunoaste! Apoi vom cauta sa descoperim limitari, blocaje, comportamente! Vom invata ca tot ce te-a ajutat sa ajungi aici, nu te ajuta sa mergi mai departe. Vom multumim pentru aceste lucruri, fapte, intamplari, evenimente, vom fi recunoscatori pentru ele, vom vedea partea buna, vom intelege ca tot raul este spre bine si vom lua marea decizie: Suntem responsabili de tot ce traim! 

Asa ca de acum vom construi o viata asa cum visam, tu iti vei da voie sa simti, sa vezi, sa auzi, sa mirosi, sa gusti visul tau. Vei sti care-i calea, drumul, planul si vei intelege ca orice drum incepe cu primul pas.

Iti vei da voie sa faci acum si aici primul pas spre visul tau!

Da-ti voie …


Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert DinuLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *