Tema: Cunoaste-te pe tine insuti!

Prima intalnire a Grupului Interactiv pentru Studiul Cartii “Vindecarea Sufletului” de S.N.Lazarev a inceput cu o serie de constientizari de trairi negative si de trairi pozitive din ultimile zile.

Am profitat de aceste marturisiri si am facut cu ele un exercitiu de EFT in care pe baza unei povesti am acceptat ca si starile negative sunt necesare, ca ele fac parte din viata noastra si ca este in regula acum sa ne despartim de ele, trupul nostru este in siguranta sa le elibereze si alegem sa imbratisam noile stari pozitive, traind constient in prezent si ne crestem nivelul de bucurie, iubire si fericire din noi!

Fiecare dintre noi, are un suflet venit de la Dumnezeu si care si-a ales aici pe pamant o familie, o mama si un tata care au mostenirea perfecta pentru ca sufletul sa isi poata trai lectia si sa o invete. Eu am un suflet de la Dumnezeu, sunt 100% mama si neamul ei si 100% tata si neamul lui.

Eu am 5% constient si 95% subconstient. Subconstientul este construit din subconstientul mamei si subconstientul tatei.

Noi cream in fiecare clipa dar constient, ci pe baza subconstientul. Viata ta este asa cum este subconstientul tau.

Cand alegi sa traiesti constient in prezent, prin repetate actiuni, reusesti sa instalezi obiceiuri noi si acestea trec in subconstient. Astfel poti suprascrie subconstientul cu lucruri bune, frumoase, etice, corecte, pas cu pas, prin repetitie si iarasi repetitie.

Daca simtim ca nu avem vitalitate, nu avem energie, inseamna ca inca blocam unele lucruri, persoane, intamplari si atunci putem face urmatorul pas: iertarea. 

Tema noastra este sa facem in fiecare seara o meditatie, rugaciune, lucrare in care sa ne cerem iertare tuturor celor care le-am gresit, sa ne cerem iertare noua si sa ii cerem iertare lui Dumnezeu. Asta vom face intreaga saptamana si in plus vom si telefona prietenului nostru sa il incurajam, sustinem si sa ii povestim de experientele noastre.

Evident ca avem tema sa citim cartea: “Vindecarea Sufletului”

Am facut si un exercitiu scris, am notat in coloana calitatile si defectele mamei, calitatile si defectele tatei, calitatile si defectele jumatatii noastre. Apoi la fiecare cuvant am scris opusul din punctul nostru de vedere. In final am scris calitatile si defectele proprii. Interesant este ca am observat ca noi am imprumutat calitati si defecte de la mama si tata, uneori chiar opusul lor. Iar jumatatea noastra pare din familia noastra pentru ca si ea isi repeta calitatile si defectele. Dar toate acele cuvinte scrise pe foaie nu ii reprezinta pe ei, ci doar ce putem intelege noi din ei, prin filtrul hartii noastre mentale. Cei dragi ne oglindesc pe noi, ei sunt mereu ingeri deghizati!

Nu uita ca nu exista bine si rau, ci doar neutru, noi interpretam realitate, nu conteaza atat realitate, cat atitudinea ta, ci cum te raportezi tu la realitate. Pozitionarea intr-una din extreme este gresita, calea corecta este sa fii in echilibru.

Multumesc! Va iubesc! 

Spor la citit!

Poti comanda cartea de aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *