Cum afli ce vrei?

Sunt bine, foarte bine! Acum stiu ce vreau! Evident ca nu am fost mereu asa! Eram mic si c …, imi era frica de umbra mea si nu spunea niciodata ce-mi doresc, in primul rand ca nu stiam ce-mi doresc.

Cum a aflat ce vreau? Simplu mi-am pus o intentie sa aflu ce vreau! Am aplicat o metoda sigura care deja stiam ca functioneaza, metoda celor 4 Pasi Starbucks! 

Pasul 1 – decide ce vrei – sa stiu ce vreau

Pasul 2 – alege din jurul tau un om care vrea si el sa stie ce vrea

Pasul 3 – o ora pe saptamana iesi cu el la o cafea la Starbucks si asculta-l, pune-i intrebari, ajuta-l sa faca pasi spre a a afla ce vrea

Pasul 4 – coffee meditation, seara inainte de culcare si oricand ai timp in zi, gandeste-te ca ai facut o fapta buna, ajutand un om, adu recunostiinta in viata ta.

Zis si facut! Ce poate fi mai frumos decat sa ajuti oamenii sa stie ce vor? Pentru ca noi toti stim, sufletul stie, trupul stie, dar uneori mintea nu stie. Si atunci ai de lucru sa te aliniezi intre trup, minte si suflet. Sa devii constient! Pentru ca in momentul in care esti aliniat atunci cu toata forta ta tragi in directia dorita. Cand nu esti aliniat tragi in directii diferite si ceva in tine se rupe, asa apar suferinte, dureri si chiar boli. Eu nu-ti doresc sa ajungi acolo si sunt sigur ca nici tu nu-ti doresti, asa ca aliniaza-te!

Si cum poti sa-ti atingi acel obiectiv mult dorit, sa afli ce vrei? Simplu … faci cei 4 Pasi Starbucks: decizi ce vrei, alegi un prieten care vrea ceva asemanator, il ajuti efectiv si apoi coffee meditation. 

Daca vrei sa accelerezi sistemul poti face cat mai des coffee meditation pentru ca pasii 1-3 sunt plantare de seminte pozitive, iar pasul 4 este ingrijire si udarea noii culturi pentru ca intr-o zi sa culegi o recolta bogata. Coffee meditation poti face pe orice fapta facuta de tine in trecut si nu doar o singura data, ci de zeci, sute de ori. Testeaza aceasta metoda, inchide ochii si bucura-te de faptele tale bune, vei vedea repede rezultate in viata! Nu ma crede pe mine, verifica daca functioneaza pentru tine! 

Eu am aflat ca vocatia mea este sa ajut oamenii si unealta mea este sedinta de coaching in natura. Asa ca daca vrei sa afli ceea ce vrei, eu te pot insoti! Suna la 0723337007! Cu acest articol eu am plantat pentru mine o viata mai buna si mai frumoasa, plina de intelepciune, practic am facut o fapta buna pentru fiecare cititor al articolului. Asa ca acum inchid ochii si fac coffee meditation, imi ingrijesc semintele plantate si ma pregatesc sa ma bucur de o recolta bogata!

Daca vrei sa afli mai mult despre cum sa ai o recolta bogata de invit pe www.diamondcutter.ro sau pe grupul de facebook:  https://www.facebook.com/groups/diamondcutter/


Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert DinuLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *