Calatoria mea

Vreau ca in viata mea sa fac schimbari, imi doresc sa fiu bine cu mine, sa ma iubesc si sa fiu fericit.
Astazi, 25 mai 2017, fac primii pasi de … alergare. Cred ca sunt binecuvantat ca locuiesc langa mare si stiu ca o plimbare cu picioarele goale pe nisip si prin apa marii ma umple de energie. Simt cum aerul marii, briza ei, soarele care abia a rasarit, apa marii, nisipul placut la atingere, mirosul incredibil al marii, muzica valurilor si cantatul pasarilor fac din aceasta experienta ceva incredibil, unic si zilnic iti doresti sa revii.

Asa ca astazi am alergat primii 4 km, in aproape o ora, adica mai mult am mers, dar am facut si exercitii fizice pentru coloana. Eu niciodata nu am facut sport, nu am alergat, dar imi place sa ma plimb cu bicicleta. Sunt o persoana comoda, sedentara, chiar lenesa, dar imi place sa ma plimb mult pe jos. Evident ca mintea mea a lucrat in aceasta ora, am inceput cu a spune rugaciuni si apoi afirmatii pozitive. Lucrand cu mintea mea m-am pus in starea de a face orice, ma simt mare, puternic, am incredere in mine, ma iubesc, ma iert, ma accept si ma aprob!

Am peste o suta de kilograme si 44 ani, kilogramele in plus ascund stari emotionale pe care nu am stiu candva sa le gestionez, iar anii nu inseamna prea mult pentru ca multi s-au scurs fara ca eu sa-mi evaluez experientele si sa le transform in intelepciune. Sunt recunoscator pentru tot ce am trait pana acum, calatoria mea m-a adus aici! Viata mea incepe acum si aici! Astazi mi se intampla ceva frumos!

Daca eu am putut si tu poti! Ne vedem la ora 6 pe plaja la intrare in Mamaia!

Un gând despre “Calatoria mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *