Avem nevoie de socializare!

Astazi oamenii simt nevoia sa socializeze fata in fata, om cu om, sa petreaca timp placut, sa rada, sa se bucure si sa se distreze! Asta facem noi la o Aventura la Socializare!

In fiecare weekend evadam din oras intr-o Aventura In Natura, dar acum suntem la jumatatea saptamanii si ne dorim sa echilibram munca, rutina zilnica cu o pauza, un moment de relaxare si distractie, asa ca decretam: Miercuri este pentru socializare!

Miercuri seara, 1 noiembrie, de la ora 18, suntem invitati la seara de socializare. Este o seara cand iesim in oras, mergem la Susote, acel loc care are un spirit liber si in fata unui sirop, ceai sau cafea vom juca jocuri de societate!

Pentru prima intalnire am ales un joc foarte simplu de carti: UNO! 🙂 L-am ales pentru ca se joaca intre 2 si 10 participanti! 🙂

http://jocuridincopilarie.ro/uno/

Noi incepem joaca, pardon socializarea la ora 18, dar tu poti veni la orice ora, noi vom fi acolo pana la ora 22. Exista o donatie de 20 lei de persoana pentru sustinerea ideilor creative! Invitatia este pentru copii de la 8 ani pana la 80 ani! 🙂

De ce ai alege sa participi?

Pentru ca vei petrece cateva ore in compania unor oameni frumosi, pentru ca un joc de societate dezleaga vorbele si relaxeaza mintea, pentru ca il vei face fericit pe copilul din tine, dornic mereu sa se joace, pentru ca la Susote au produse minunate, este cald si bine, pentru ca vei cunoaste oameni noi si cum nimic nu este intamplator, cu siguranta ei au mesaje pentru tine! Inainte de a ajunge la Susote repeta in gand: „Astazi mi se intampla ceva frumos!”

Ce pierzi daca nu participi?

Nimic, probabil vei ramane acolo in rutina ta zilnica, in zona ta de confort, probabil vei iesi de acolo in primavara, cand natura reinvie!

Hai sa socializam impreuna!
Raspunsuri la toate intrebarile primesti de la Marius la 0723337007!
Link catre evenimentul de pe facebook: https://www.facebook.com/events/141058889859118/

P.S. Nu rata prima intalnire, vor fi si altele, dar prima este prima!

Un gând despre “Avem nevoie de socializare!

  1. Toata lumea se plange in ca in aceste vremeri nu mai comunicam om la om, ca nu mai petrecem timp impreuna, ca nu socializam!

    Noi te invitam sa socializam si sa ne jucam fata in fata, ochi in ochi, toti in aceeasi camera, real, fara virtual!

    Vino la Socializare si Joaca la Susote incepand cu ora 18, noi vom fi acolo pana in ora 22!

    Pentru rezervari suna la 0723337007!

    #faraidinceai #fortelife #hailasocializare #hailajoaca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *