Astazi am trait 2 minuni!

Salut!

Sunt Marius Robert Dinu si de 5 zile imi scriu obiectivele pe termen lung, adica imi scriu in fiecare zi imediat cand ma ridic din pat, 10 obiective care descriu cum vreau sa fie viata in maxim 5 ani. Daca nu mi se realizeaza in 5 ani este clar ca ori nu le vreau, ori ma sabotez tare si ar fi bine sa sap mai adanc in mine sa ma inteleg, sa ma cunosc, sa incep sa traiesc in inima si nu doar in minte, sa fac ceea ce isi doreste sufletul meu, sa fac Voia Domnului.

Dupa doar 5 zile, deja s-a intamplat o minune, astazi este prima data cand am scris toate cele 10 obiective pentru ca le stiam, le-am scris in cateva minute cu 2-3 pauze de reamintire, gandire, reflectie. Dupa ce le scriu le compar cu cele de ieri pentru ca sa observ schimbarile, si nu au fost schimbari pentru prima data. Pana acum … a fost un pic mai greu, ori uitam, ori schimbam obiectivele.

A doua minune a fost ca pe prima pozitie am scris obiectivul meu despre sanatate. In zilele anterioare, acest obiectiv efectiv il uitam si la sfarsit de tot il treceam, ba chiar in ziua a doua nici nu l-am scris. Naspha, ceva in mine, nu prea vrea sa fiu sanatos prin sport. Dar ieri am inceput sa fac miscare in casa, de 3 ori cate 10 minute. Astazi sunt alt om, mi-am amintit ca am corp, mai ales ca ma doare, dar ma simt mai bine in pielea mea.

Asa ca facand, actionand, miscandu-mi corpul, deja am obtinut claritate cu ce vreau. 

Va multumesc din suflet si va iubesc!

Daca vrei sa inveti cum scriem noi obiectivele pe termen lung te rog sa citesti si articolul:

Lista cu cele 10 obiective personale pe termen lung

Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert Dinu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *