Am incredere in mine!

Increderea in fortele proprii este principalul motiv pentru care unii risca si reusesc, iar ceilalti nici nu incearca! Orice este facut de mana omului poti face si tu … trebuie doar sa vrei si sigur vei invata cum …

Cel mai de pret cadou pe care-l pot da parintii copiilor este increderea de sine … se mosteneste prin exemplul parintilor! Daca un parinte nu are incredere in el, poate incerca prin multe incurajari sa il faca pe al sau copil increzator in propriile forte, dar cel mai usor este ca tu sa ai incredere in tine pentru ca puii vor copia, modela aceasta incredere! Asa ca daca tu esti bine si fara incredere in tine, cu siguranta nu vrei ca aceasta lipsa de incredere sa o mosteneasca puii tai! 


Spune si scrie … AM INCREDERE IN MINE … Asuma-ti-va riscuri, mai mici la inceput si reusitele iti vor antrena muschiul increderii! Pas cu pas, asa creste increderea! Spune in gand „AM INCREDERE IN MINE” si prinde orice oportunitate … Poti avea viata frumoasa la care visezi, daca tu ai incredere in tine!
TU ai incredere in tine?

 


Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert DinuLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *