Acum un an o parte din mine a murit!

Acum un an s-a intamplat! Viata mi s-a schimbat brusc intr-o dimineata, tot universul meu s-a rasturnat! Pe 7 iunie 2016, cladirea Forte Games a fost vanduta la jumatate din pretul de evaluat de banca, evaluare care era deja cu mult sub pretul pietii. Practic noi cumparasem aceasta cladire in 2002 cu contravaloarea a 5 apartamente si s-a vandut cu valoarea a maxim 2 apartamente. Dar cel mai important este ce inseamna pentru mine si pentru Anca acea cladire, era garantia noastra, era siguranta noastra, stiam ca la batranete o putem inchiria si putem sa traim linistiti. De ce nu traiam deja linistiti? Pentru ca nu ne-am dat voie! De ce ne inchinam unui zeu? Unei cladiri? De ce am fost dispusi sa ne vindem casa pe o suma mica pentru a salva firma? De ce am fpst dispusi sa ne sacrificam familia prin vinderea caminului pentru a salva firma?

Sunt intrebari care acum un an nu aveau niciun sens pentru mine, pentru noi!

Acum un an totul parea sfarsit si fara sens, dar ca fiecare lucru care pare rau si totusi Dumnezeu il lasa sa se intample, este intotdeauna o parte buna ce urmeaza! De ce a lasat Dumnezeu sa se intample? Pentru ca eu nu ma iubeam, eram sclav, munceam pentru o banca, desi faceam lucruri care imi placeau, nu eram liber in adevaratul sens al cuvantului, eu nu-mi stiam valoarea, incasam bani pentru ca inchiriam o locatie, pentru mine locatia avea valoare, iar servicile oferite de mine le dadeam gratis pentru ca eu nu-mi percepeam valoarea. Asa ca Dumnezeu mi-a luat lucrul la care eu ma inchinam, ca eu sa inteleg ca sunt mai mult de atat! 

A durut? DA! 

Am suferit? DA! 

Am plans? DA! 

Am cazut jos, foarte jos? DA! 

Dar astazi, dupa un an, pot spune ca sunt bine cu mine, am valoare, mi-am cladit valoarea pas cu pas si nu ma inchin cuiva din exterior, ci stiu ca totul vine din mine! Sunt bine! Ar fi fost si alte cai sa ajung aici? DA! Dar eu eram blocat, eu nu am ales alte solutii, am vrut solutia mea, in felul meu si Dumnezeu m-a adus pe calea mea!

Acum stiu ca atunci cand mergi pe drumul cel bun, usile se deschid fara efort, ca nu trebuie sa pui vointa sa faci lucrurile sa se intample, ci doar intentie, totul vine usor cand tu esti aliniat, cand gandesti, vorbesti si actionezi in directia dorita. Astazi, stiu, inteleg, dar mai ales SIMT ce vreau. Stiu ca eu sunt responsabil de tot ce traiesc, stiu ca eu imi construiesc viata si ca doar de mine depinde sa am o recolta bogata toamna, daca mi-am facut treaba in primavara si vara. Fac totul cu bucurie si aceasta bucurie mi se intoarce inzecit in bucurie de viata. 

Viata-i mai frumoasa dupa un faliment! 🙂 In ultimul an am lucrat enorm la mine, am facut doar ce-mi place si acum stiu cine sunt! Cel mai important lucru descoperit a fost sa reinvat SA SIMT, acum imi ascult intuitia, simt daca vreau sa fac ceva sau nu si sunt in acord mereu cu mine! Astazi ma iubesc si am valoare! Pentru ca lectia mea a fost sa invat ca am valoarea, ACUM, am multiple surse de venit si sunt bine, foarte bine cu mine!

Una din sursele mele de venit este Amazonul si impartasesc aceasta idee cu tine:  http://www.amazonsetup.ro/business-plan/?r=281

Astazi am vorbit mult de bani si afaceri, cand iti faci ordine in viata, este bine sa incepi cu acest domeniu pentru ca sa ai linistea si resursele sa te poti ocupa si de celelalte domenii ale vietii … revin … cu povestea si te rog sa inveti si tu din ea, nu ai timp in viata sa faci toate greselile! Greseala mea a fost ca nu eram conectat cu mine si ca nu eram in acord cu mine, ca nu faceam exact ce-mi doream eu in adancul sufletului meu. Acum, eu iti pot arata cum sa-ti gasesti drumul spre tine, dar intreaga munca o poti face doar tu!

Tu esti liber? Esti pe drumul tau? Faci ceea ce simti in adancul sufletului tau?

Autor Marius Robert Dinu

Coach Marius Robert Dinu la Coaching in natura cu Marius Robert Dinu2 gânduri despre “Acum un an o parte din mine a murit!

  1. corect. trecem prin experiente asemanatoare fiecare la randul lui. insa ce nu am inteles inca este : de ce avem nevoie de suferinta pentru a crea momentumul acela hotarator cand facem schimbarea de care avem nevoie? atat de mari sunt programarile mentale? se pare ca da. lucrurile sunt atat de simple…este Marius?

    1. Exista putini oameni care aleg schimbarea fara suferinta, dar pentru majoritatea drumul spre prosperitate, succes, implinire, iubire, fericire este intai prin faliment, esec, durere, suferinta, frica! 🙁

      Asa suntem noi oamenii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *